середу, 25 листопада 2015 р.

Літературно – музична композиція ,присвячена 2 – й річниці  Євромайдану
‘’Герої не вмирають ‘’…Просто йдуть …’’
     Ми вшановуємо пам’ять героїв України : Голодомор 1932 – 33 рр., битва під Крутами, Бабин Яр.
Тепер ми стали сучасниками ще однієї масової трагедії нашої країни.
     20 листопада 2015 року в приміщенні  будинку культури с.Грем’яче зібралися вчителі та учні, працівники сільської  ради, дитсадка  та  інші, щоб у глибокій скорботі низько схилити голови перед пам’яттю Героїв Небесної Сотні, які боролися за честь, правду і гідність та віддали своє життя за Україну.
    Учні та молодь села декламували вірші про Героїв Небесної Сотні, звучали пісні – кліп «Мамо не плач» ,«Герої пішли в Небеса» у виконанні Марії Гламазди , пісня «Не треба мамо» у виконанні Мар’яни Бокій, пісня «Тільки ти повертайся солдате» у виконанні Дарини Оліферчук. Заступник директора по виховній роботі Оксана Шевчук підготувала слайди Героїв НебесноЇ Сотні.
     Ведучі заходу Тамара Кузьміч та Людмила Швець із запаленою свічкою в руках закликали згадати в своїх молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам’ять  усіх невинно вбитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. Вони повинні жити в  нашій пам’яті.
  Щиро дякуємо всім учасникам заходу за участь та підтримку.
                                                                           


                        


Немає коментарів:

Дописати коментар