середу, 28 лютого 2018 р.

Весь Всесвіт у книзі



   Виховання культури читання починається ще до того, як діти навчилися самостійно читати. З цією метою в бібліотеці для наймолодших читачів проведено літературну подорож "Весь Всесвіт у книзі".
   Дітям властива допитливість. Їм цікаво пізнавати світ, дістаючи відповіді на всі свої численні запитання. Отож, учні 2 класу місцевої школи із захопленням знайомилися із книгами серії "Дітям про все на світі". Мандрували книжковими поличками "Світ дитячими очима", де знайомились з цікавими подіями історії нашої країни. Торкнулися багатств нашого краю, ознайомилися з її природою. Справді дивовижною стала подорож до Країни чарівних казок разом з її фантастичними героями. Діти пригадали своїх улюблених казкових героїв та з цікавістю розповідали про них. З розповіді учнів зрозуміло, що діти добре знають багато українських та зарубіжних казок та знайомі з їх героями.
   Мандруючи книгозбірнею, діти зацікавилися гарною, яскравою, новою літературою. Бібліотекар ознайомила учнів з новинками своєї Скарбнички та запропонувала прочитати ці книги вдома.
   На завершення подорожі діти переглянули дитячий фільм "Манери хорошої поведінки в бібліотеці".
   Сподіваюся, що маленькі читачі виростуть справжніми любителями книги та живитимуться енергією слова протягом усього свого майбутнього життя.



Немає коментарів:

Дописати коментар