неділю, 26 червня 2016 р.

День захисту дітей

   Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
   У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.
   Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.
  Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги- батьки, вихователі та вчителі.
   Цьогоріч це свято відбулося в дитячому садочку "Сонечко", на яке завітали батьки, бабусі й дідусі, гості: методист районного відділу освіти Ольга Дмитрівна, директор школи Тетяна Василівна Денисюк та вчителі, завідувачка бібліотекою Людмила Володимирівна Швець, директор будинку культури Тамара Василівна Кузьміч. Разом з тим усі присутні мали змогу милуватися старшими вихованцями дитячого садочка - випусниками. Діти радували своїх рідних та гостей веселими віршами, чудовими піснями та танцями. В кінці свята діти отримали чудові подарунки від гостей.
   В бібліотеці створено виставкові роботи дітей "Ми діти твої, Україно"





Немає коментарів:

Дописати коментар