четвер, 23 червня 2016 р.

Ми матір називаємо святою

    Мама, мамочка, матуся... Скільки ніжності, тепла і любові у цьому слові, що називає людину, яка для всіх найближча, найдорожча, найрідніша.    У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, теплий весняний вітер приносить свято Матері.
    У кожній країні свято Матері відзначають давно. Щасливі ми, що воно прийшло, нарешті, і на нашу землю. Хай вічно живуть наші мами, а ми, діти, завжди залишатимемося перед ними в боргу.
   Мама — основа всіх основ. Вона народжує і виховує дитину, плекає, оберігає від біди і горя. Мама турбується увесь вік за дитину, проймається її болем на відстані.
    Такими словами розпочався літературно-музичний вечір "Ми матір називаємо святою" в сільському будинку культури с. Грем'яче. Ведучі Наталія Галас та Людмила Швець
по-особливому вітали усіх присутніх, віддаючи шану і повагу нашим Матерям.
    Усі присутні мали змогу послухати чудові пісні "Рідна мати моя", "Два кольори" у виконанні вокальної групи дівчат, а також "Мамина вишня", "Росте черешня в мами на городі", "О Маріє, Мати Божа", "Молитва" та інші. Діти декламували вірші: "Любій матусі", "Мама", "Мамі присвячую", "Моїй мамі". Танцювальний колектив "Пролісок" подарував своїм мамам чудові танці. Вихованці дитячого садочка "Сонечко" порадували своїх матусь піснями.


Немає коментарів:

Дописати коментар